Márka értékek

Az ELCO-nál szenvedélyesen kínáljuk az összes megoldásunkat. A végfelhasználóink szeretnének „kényelem melletti minőséget” és „biztonságot” kapni. Arra törekszünk, hogy ezt megbízható fűtéstechnikai megoldásokkal, egyedülálló szervizháttér által támogatva, jobbnál jobb és rugalmas karbantartási szerződésekkel tegyük lehetővé.

Az ügyfeleleink különleges igényeihez mérten, egyedi fűtéstechnikai megoldást kínálunk, a megfelelő teljesítményszinthez igazítva. Íly módon egy folyamatos közreműködést biztosítunk az ügyfeleink számára, hogy egy életen át bizalommal forduljanak hozzánk.

Egyedi

Az épületgépész szakma támogató partnereiként az a cél vezérel, hogy a tényleges igényekhez igazított fűtéstechnikai megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.

Optimális

A fűtéstechnikai megoldásaink alkalmazkodnak az ügyfeleink különleges igényeihez és hosszú távon biztosítják az energiahatékonyság terén tapasztalható értéktöbbletet, környezetbarát működést és maximális kényelmet.

Garantált

Ahogy a fűtéstechnikai rendszereink megbízhatósága, úgy a megfelelő szerviztámogatás és a karbantartási szolgáltatásaink biztosítják az ügyfeleinkkel történő folyamatos együttműködést, a rendszerek teljes élettartama alatt.