ELCO – ISH 2017, Frankfurt
A frankfurti ISH 2017 rendkívül sikeres volt az ELCO szempontjából.
A cég standján hatalmas volt az érdeklődés az ELCO ipari kazánjai, melegvízkészítő berendezései, illetve hőszivattyús megoldásai iránt. A kiállítás 5 napja alatt rengeteg külföldi vendég tette tiszteletét a kiállítási területünkön.
A kiállítás rengeteg szakértőt vonzott az ipar minden területéről, az ELCO stand pedig különösen népszerűnek bizonyult. A kiállításon megtekinthettük a cégcsoport által idén Magyarországra is bevezetésre kerülő termékeit, a THISION L ECO falikazánt, illetve a teljes állókazán palettát. Hatalmas sikert aratott a TRIGON® XL sorozat, amelynek különlegessége, hogy nagyon könnyen beszállítható nehezen elérhető helyekre, hiszen azon kívül, hogy kerekekkel rendelkezik, egyszerűen és gyorsan szét- illetve összeszerelhető.
Az esemény hűen tükrözte az ELCO elkötelezettségét a minőség irányába, külön kihangsúlyozva, hogy az egyedi tervezésű rozsdamentes hőcserélőink kategóriájukban meghatározóak. A látogatók erről a helyszínen kihelyezett termékeken és bemutató darabokon keresztül is meggyőződhettek.
Sántha Endre az ELCO ipari üzletágának vezetője a következő összegzést adta az eseményről.
„A két évente megrendezésre kerülő ISH az épületgépész szakma minőségi termékekre fogékony részének igazi Mekkája. Nagy öröm volt a meglévő és új partnereink számára bemutatni az ELCO kiváló minőségű termékeit. Hiszünk abban, hogy a magyarországi beruházók és kivitelezők is egyre inkább a minőségi termékek felé fordulnak.
Jó volt látni, hogy milyen nagyszámú magyar látogatója volt a kiállításnak. Az érdeklődés évről évre nő, különösen az ELCO standon, és ez jó visszajelzés a számunkra, hogy jó úton járunk.”