TRIGON® XL
Kompakt, nagy teljesítmény ipari felhasználásra
A TRIGON® XL egy jelentős előrelépés a a fűtéstechnológia területén. A széles modellválasztékot, letisztult megjelenést, és kimagaslóan rugalmas megoldásokat kináló kazán tökéletes választás szinte bármilyen ipari felhasználáshoz. Itt az idő felfedezni az állókazánok következő generációját!
MAGAS HATÁSFOK
A készülék teljes élettartama idejére
TRIGON® XL – A kihívást jelentő munkakörülményekre tervezve. A TRIGON® XL élvonalbeli égőkialakításával műszakilag a legfejlettebb és a legjobb teljesítményt nyújtó készülék a piacon.
Egyedülálló előkeveréses égőrendszer
Alacsony károsanyag-kibocsátás
Rozsdamentes acél, lézeresen hegesztett bordáscsövek
Vízhűtéses tűztér
INTELLIGENS BEÉPÍTÉS
Ötletes moduláris kialakítás
A TRIGON® XL az ötletes modulszerű kialakításnak köszönhetően könnyen szétszedhető, ezáltal nehezen elérhető kazánházakba is könnyen telepíthető. Ez a különleges konstrukció és a készülék könnyű tömege tökéletesen alkalmassá teszi a berendezést tetőre történő telepítésre.
Könnyű szállítás és beépítés
Keskeny méret
Rugalmas beépítés
Egyszerű üzembehelyezés
RUGALMAS
Bármely igényhez rugalmasan alkalmazható
A TRIGON® XL hihetetlen flexibilitása új lehetőségeket teremt az ipari megoldások terén. 8 bar maximális víznyomás, és a 30 K-es előremenő / visszatérő hőmérsékletkülönbségnek köszönhetően a kazán alkalmazhatósága nagyon széles körű mind önálló, mind kaszkád beépítés esetén.
Teljesítmény méretek: A TRIGON® XL család 7 kazánból áll, 150 kW és 570 kW közötti teljesítményben
Széleskörű szabályozás-technikai lehetőségek
Tágabb alkalmazási lehetőségek
Könnyű felépítésű szerkezet